Martin Růža – Pocta velkým hlasům

Milovníci hudby, pozor! Na blížícím se 12. Pohřebačském jarmarku budete mít 28. září příležitost zažít ve 14:45 na podiu u zvoničky vystoupení Martina Růži s kapelou.

Martin je zpěvák s unikátním hlasem a fenomenálním rozsahem, který takřka nezná hranice. Absolvent Pražské konzervatoře, kde studoval populární zpěv, a později i jazz na VOŠ Jaroslava Ježka, má za sebou pestrou kariéru plnou nezapomenutelných momentů. Jeho talent byl prvně zúročen v roce 2009, kdy si ho Václav Hybš vybral jako sólistu na vánoční turné po USA – tento úspěch ho katapultoval do povědomí hudební veřejnosti.

Martinova cesta však nevedla jen po slavnostních pódiích. Jeho nadšení pro hudbu ho přivedlo do funkové formace TOP Dream Company, kde okouzlil své fanoušky. V roce 2015 přijal roli pátera Lorenza v muzikálu Romeo a Julie v divadle Fórum Karlín a následně se objevil v dalších populárních muzikálech, jako jsou Noc na Karlštejně a The Greatest Show. S tenorovým hlasem a s různými big bandy napříč Českou republikou vytváří jedinečné hudební zážitky, které si ani tentokrát nenechte ujít. Jeho vášeň pro hudbu ho zavedla také na zahraniční pódia, kde vystupoval v zemích jako Chorvatsko, Itálie, Německo a dokonce i v USA a Velké Británii.

Na Pohřebačském jarmarku vystoupí s kapelou v show nazvané POCTA VELKÝM HLASŮM, ve které oživí nezapomenutelné hity legend, jakými jsou Freddy Mercury, Whitney Houston, Karel Gott, Adele, Věra Špinarová, Annie Lennox a další. Martin Růža a Pohřebačský jarmark na Vás čekají!