Ohlédnutí za 4. ročníkem Pohřebačského jarmarku

Pohřebačský jarmark, který se uskutečnil opět na sv. Václava 28. 9. 2014, navštívilo babí léto v tom pravém slova smyslu. Návštěvníci se mohli převléknout do téměř letního oblečení. Tomu odpovídala i jejich dobrá nálada  a spokojenost z báječně prožitého dne.

Foto-01

Pořadatelé předvedli na jarmarku ukázku  pestré palety všeho,  co k jarmarku patří.  Stánky trhovců nabízely tradiční zboží, které návštěvníci obdivovali a mnozí i nakupovali.  Někteří prodejci své umění  i předváděli. Na letošním jarmarku  byl velký výběr  občerstvení, takže gurmáni a příznivci zlatavého moku si přišli na své.

Foto-02

Foto-03

Nechyběli ani tradiční pstruzi, kteří byli připravovaní přímo u rybníčku místními rybáři.

Foto-04

K Pohřebačskému jarmarku neodmyslitelně patří i předvádění dovedností žáků odborných škol, které se vždy těší velké pozornosti návštěvníků.

Foto-05

 

Foto-06

Nikdo se nenudil, dospělí  ani děti.  Pro ně bylo připraveno několik zajímavých atrakcí.

Foto-07

 

Foto-08

 

Po celý den probíhal bohatý kulturní program. Každý si mohl vybrat žánr, který má rád. Jako každý rok vystoupily nejdříve děti z mateřské a základní školy a předvedly všem, že opravdu umí. Dále bylo připraveno  divadlo pro děti, vystoupila rocková skupina Rogers, cimbálová muzika Majerán, zazněly i staropražské písničky v podání Staropražské galerky.  Zpěvák Nathaniel Filip  představil  Yvettu Simonovou a celý program vyvrcholil vystoupením Dalibora Jandy, kdy zazněly jeho nejslavnější hity a zároveň si Zlatý slavík zazpíval se svojí dcerou Jiřinou Annou.

Foto-09

Foto-10

Foto-11

Foto-12

Foto-13

Foto-14