5.ročník Pohřebačského jarmarku

Milí příznivci Pohřebačského jarmarku, hlasíme se vám opět po roce, abychom vás seznámili s průběhem příprav již 5. ročníku. Také vám postupně budeme představovat všechny interprety, kteří letos vystoupí, a prozradíme, na co se letos dále můžete těšit.

Stejně jako v minulých letech, pro vás jarmark připravují hlavní organizátoři – členové spolku Život na vesnici. Na jarmarku se spolupodílí členové ostatních spolků v obci a další dobrovolníci. Stejně jako v minulých ročnících, chceme odvést tu nejlepší práci, abyste si jako návštěvníci jarmark užili a co nejvíce byli spokojeni.

Těšit se můžete na spousty stánků s rozmanitým sortimentem zboží – preferujeme tradiční a ručně dělané výrobky, na stánky s různými dobrotami a dobrým pitím, na pstruhovou grilovačku a možnost, chytit si svého pstruha v místním rybníčku Šmídovka, na tradiční pouťové atrakce, na program pro děti, který letos zpestří dvě představení loutkového divadla Kozlík, a jako každý rok se děti mohou výtvarně vyřádit v dílničkách. Navštíví nás Mistři řemesla a nejen pro milovníky historie bude opět připravena výstava v prostorách bývalého obecního domu. Pro příznivce chovatelství a děti připravili členové spolku chovatelů výstavu drobného zvířectva, která je každoročně součástí jarmarku také.

Jak sami můžete posoudit, letošní jarmark bude opět nabitý spoustou zajímavostí včetně neopomenutelné návštěvy samotného sv. Václava s družinou, který bude projíždět kolem, a přislíbil se zastavit i na jarmarku, který se koná na tak významný den, kdy si připomínáme nejen jeho velkou osobnost, ale především to, že jsme občany České republiky.

Zatím užívejte dovolenkový čas a budeme se na jarmarku těšit na viděnou.