Přijede SuperStar Vlasta Horváth

Vlasta Horváth je český zpěvák, který se v roce 2005 stal vítězem druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar.
Muzikální schopnosti však projevoval již od útlého věku a v letech teenagerovských úspěšně koncertoval s vlastní skupinou. Vlasta svým odhodláním a přístupem k hudební tvorbě dosáhl respektu v českém showbyznysu.

Za debutové album „Místo zázraků“ dostal platinovou desku a v roce 2005 byl diváky zvolen Objevem roku v anketě Český slavík. Stejně úspěšný byl i v anketě Deska roku Allianz 2005, kde získal cenu za nejprodávanější debutové album. O rok později vydal další CD „Do peří nefoukej“ a nazpíval titulní píseň pro televizní seriál Horákovi „Láska stala se nám osudem“, který se vysílal v České televizi. Se singlem „Adios“ se Vlasta Horváth zúčastnil českého národního kola soutěže Eurosong. Nazpíval rovněž píseň k pohádce Zdeňka Trošky „Nejkrásnější hádanka“. K dalším významným počinům patří hostování na turné skupiny Čechomor.

V roce 2014 vydal své v pořadí třetí CD s názvem „To máme znát“. Po hudební stránce je to výhradně autorské album Vlasty Horvátha, které obsahuje songy laděné do pop-rocku s bluesovým cítěním.

Další jeho aktivitou je účinkování v RockOpeře Praha v rockových operách „Oidipus Tyranus“ (alternuje s Kamilem Střihavkou) a „Antigona“ a v metal opeře „7 proti Thébám“. V neposlední řadě stojí za zmínku jeho pedagogické působení na Mezinárodní konzervatoři Praha. Vyučuje zde interpretaci na oddělení Rockové opery a Popu.