Šansony a BUBU fóry v Pardubickém kraji letos třikrát

Je již tradicí, že zpěvák Nathaniel Filip ke konci roku pořádá své koncerty v okolí Pardubic. I letos proto vystoupí v obecních sálech v obcích Opatovice nad Labem a Staré Ždánice a také na zámku v Chocni. Letos to však bude jiné a výjimečné, Nathaniel totiž nedávno začal spolupracovat s populární moderátorkou a první dámou politické satiry Zuzanou Bubílkovou. Společně připravili hudebně-zábavný pořad s názvem ,,Šansony, slavné melodie a BUBU fóry!„.

Nathaniel Filip zde představí známé písně a krásné šansony, při kterých jej doprovází vídeňský klavírista dr. Alexander Döme. O zábavu se pak postará Zuzana Bubílková, která svým nezaměnitelným způsobem vtipně komentuje politickou scénu, přidá historky ze svého pestrého života a jistě odpoví i na zvídavé otázky z publika.

Představení jistě potěší posluchače všech generací. Vstupenky na každý pořad je možné zakoupit v předprodeji i v den konání na místě. Po představení se vždy uskuteční autogramiáda s účinkujícími s možností fotografování. Navíc bude mít každý i příležitost zakoupit si ručně vyráběné šperky od Zuzany Bubílkové.

Premiéra tohoto programu se uskuteční v sobotu 1. prosince 2018 v už vyprodaném sále ve Starých Ždánicích na Pardubicku. Další vystoupení, která jsou ještě k dispozici, se pak uskuteční v neděli 2. prosince 2018 na zámku v Chocni a v neděli 9. prosince 2018 v sále společenského domu Opat v Opatovicích nad Labem. Začátek bude vždy od 17 hodin.

Vstupné v předprodeji je 100 Kč a na místě 150 Kč.